Array
  (
  )
  

  Poggio al Lupo Vermentino 2018

  • Tuotenro: 2860315
  • Viivakoodi: 8033011210597
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  19.95 

  Väriltään kauniin oljenkeltainen. Tuoksussa omenaa, persikkaa ja aavistus kukkaisuutta. Maultaan erittäin miellyttävän mineraalinen ja tasapainoinen kokonaisuus, tuoksut seuraavat maussa. Pitkä ja hedelmäinen jälkimaku. Käyminen on tapahtunut 16°C asteessa kahden viikon ajan ja viiniä on kypsytetty terästynnyreissä noin 3 kuukautta ennen pullotusta. Miellyttävän lempeä, mutta silti myös vivaihteekkaan mausteinen valkoviini vihannes- ja pastaruuille, myös oiva aperitiivi. Rypäleet: Vermentino 100 %.

  Tenuta Sette Ponti

  Tenuta Sette Ponti kattaa 330 hehtaaria, joista 50 hehtaaria viinitarhoja Valdarnossa, Toscanan sydämessä Firenzen ja Arezzon välillä. Tällä tilalla on kauaskantoinen historia, aina kahdeksannelta vuosisadalta eKr. jolloin etruskit vaikuttivat alueella, luoden sinne viiniviljelyksen pohjan. Sette Pontin tilan omisti aikoinaan Itävallan suuriruhtinas Leopold sekä myöhemmin Italian kuningas Vittorio Emanuele III, jolta tilan perivät hänen tyttärensä
  prinsessat Margaret ja Maria Cristina di Savoia Aosta. Prinsessoilta tilan hankki nykyiseen omistukseensa Moretti Cuserin suku. Vanhimmat viinitarhat ajoittuvat vuodelle 1935 ja pääosa istutuksista on peräisin 1960-luvulta.