Array
  (
  )
  

  Pete’s Pure Pinot Noir 2021

  • Tuotenro: 8690619
  • Viivakoodi: 9352420000193
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  15.20 

  Maanläheinen tuoksu, jossa mukana karpaloa, mansikkaa ja yrttisiä sävyjä. Maku miellyttävän hedelmäinen, sopiva hapokkuus ja punaisten marjojen aromit tekevät tästä viinistä mukavan persoonallisen ja nautittavan. Ruokasuosituksena ankka tai vaikkapa tacot. Rypäleet: Pinot Noir 100 %.

  China Wine & Spirits Awards 2019 – Double Gold

  Wine Spectator – 88 p

  Duxton Vineyards

  Pete’s Pure-viinit tulevat New South Walesin lounaisosan viinitarhoilta, jotka perustettiin 1980-luvulla ja jotka ovat viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana laajentuneet yli 800 hehtaarin alalle. Tarhoilla viljellään yhdeksää erilaista perinteistä välimerellistä lajiketta. Terroir on klassinen, savensekaista punaista hiekkamaata, joka peittää muinaisen kalkkikiviperustan. Nämä Eustonin viinitarhat myötäilevät 14 km pituudella Murray-jokea, naapurinaan tasaista metsäaluetta, mukaan lukien jopa 1000-vuotisia punaisia kumipuita.
  Tilan pohjoiskulmassa on muinainen sukupuuttoon kuolleen järven alanko, joka on osa maailmanperintökohdetta, Willandra -järviketjua. Alueelta on löydetty myös runsaasti todisteita alkuperäiskansojen asujaimistoista. Kaikki tilan viinit tuotetaan kuvastamaan puhdasta lajikkeen ilmaisua ja ne pullotetaan kevyeen lasiin ekologisuutta korostaen. Ne ovat peräisin viinitarhoilta, joita viljellään vastuullisesti ja alkuperää kunnioittaen.