Array
  (
  )
  

  Pete’s Pure Fiano 2019

  • Tuotenro: 8690219
  • Viivakoodi: 9352420000032
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  14.40 

  Kirkas, kullankeltainen väri. Tuoksu trooppisen runsas ja täyteläinen, hedelmäisyys ja yrttisyys taustalla. Maultaan puhtaan raikkaan hedelmäinen, hivenen mineraalisuutta, sitrusta ja yrttisyyttä, jälkimaku miellyttävän samettinen ja pitkä. Ruokana leikkeleet, salaatit, äyriäiset ja grillattu kala. Rypäleet: Fiano 100 %.

  Duxton Vineyards

  Pete’s Pure-viinit tulevat New South Walesin lounaisosan viinitarhoilta, jotka perustettiin 1980-luvulla ja jotka ovat viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana laajentuneet yli 800 hehtaarin alalle. Tarhoilla viljellään yhdeksää erilaista perinteistä välimerellistä lajiketta. Terroir on klassinen, savensekaista punaista hiekkamaata, joka peittää muinaisen kalkkikiviperustan. Nämä Eustonin viinitarhat myötäilevät 14 km pituudella Murray-jokea, naapurinaan tasaista metsäaluetta, mukaan lukien jopa 1000-vuotisia punaisia kumipuita.
  Tilan pohjoiskulmassa on muinainen sukupuuttoon kuolleen järven alanko, joka on osa maailmanperintökohdetta, Willandra -järviketjua. Alueelta on löydetty myös runsaasti todisteita alkuperäiskansojen asujaimistoista. Kaikki tilan viinit tuotetaan kuvastamaan puhdasta lajikkeen ilmaisua ja ne pullotetaan kevyeen lasiin ekologisuutta korostaen. Ne ovat peräisin viinitarhoilta, joita viljellään vastuullisesti ja alkuperää kunnioittaen.