Array
  (
  )
  

  Pete’s Pure Moscato

  • Tuotenro: 8690400
  • Viivakoodi: 9352420000278
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 5,5
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  13.40 

  Keveän raikas ja hienostunut mousse. Väriltään vaalean oljenkeltainen, kultaisin sävyin. Tuoksultaan raikkaan aromaattinen, hedelmäinen ja pirskahtelevan sitrusmainen, mukana hunajaisuutta ja kedon kukkia. Maku tasapainoisen makea, miellyttävän hapokas, keveän hedelmäinen ja suuntäyttävä. Miellyttävän raikas jälkiruokaviini vaikkapa mansikoiden ja kermavaahdon kera, myös muille kevyille jälkiruuille sopiva tai vaikkapa vain seurusteluun hyvässä seurassa. Rypäleet: Moscato 100 %. Alkoholi: 5,5 %.

  Duxton Vineyards

  Pete’s Pure-viinit tulevat New South Walesin lounaisosan viinitarhoilta, jotka perustettiin 1980-luvulla ja jotka ovat viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana laajentuneet yli 800 hehtaarin alalle. Tarhoilla viljellään yhdeksää erilaista perinteistä välimerellistä lajiketta. Terroir on klassinen, savensekaista punaista hiekkamaata, joka peittää muinaisen kalkkikiviperustan. Nämä Eustonin viinitarhat myötäilevät 14 km pituudella Murray-jokea, naapurinaan tasaista metsäaluetta, mukaan lukien jopa 1000-vuotisia punaisia kumipuita.
  Tilan pohjoiskulmassa on muinainen sukupuuttoon kuolleen järven alanko, joka on osa maailmanperintökohdetta, Willandra -järviketjua. Alueelta on löydetty myös runsaasti todisteita alkuperäiskansojen asujaimistoista. Kaikki tilan viinit tuotetaan kuvastamaan puhdasta lajikkeen ilmaisua ja ne pullotetaan kevyeen lasiin ekologisuutta korostaen. Ne ovat peräisin viinitarhoilta, joita viljellään vastuullisesti ja alkuperää kunnioittaen.