Array
  (
  )
  

  Passato Roero Arneis Organic 2021 Bosio

  • Tuotenro: 2850120
  • Viivakoodi: 8032793974024
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  16.90 

  Arneis on paikallinen rypäle, joka tuottaa luontaisesti matalan happorakenteen omaavia viinejä. Viiniä on kypsytetty kuuden kuukauden ajan sakan päällä. Vaaleankeltainen, kultaisin sävyin. Tuoksussa raikasta hedelmää, päärynää, kukkaisuutta sekä kevyttä sitrusta. Maultaan raikkaan pirskahteleva, trooppista hedelmää ja tasapainottavaa hapokkuutta. Kuiva ja hillityn aromikas viini, joka sopii aperitiiviksi ja miedosti maustetuille kaloille. Rypäleet: Arneis 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.