Array
  (
  )
  

  Passato Langhe Chardonnay Organic 2022 Bosio

  • Tuotenro: 2850314
  • Viivakoodi: 8032793973614
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  18.50 

  Tämä herkullinen Chardonnay tulee kalkkikiven ja saven sekaiselta maaperältä Neiven alueelta. Viini käytetään 10 päivää ja kypsytys kestää 8 kuukautta suurissa tammisammioissa. Väriltään oljenkeltainen, tuoksu mausteinen, kukkaisuutta ja hedelmää. Maku tasapainoisen hedelminen ja mausteinen, taustalla vaniljaisuutta. Upea viini aperitiiviksi sekä mausteisille kala- ja äyriäisruuille. Rypäleet: Chardonnay 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.