Array
  (
  )
  

  Passato Barolo Organic 2018 Bosio

  • Tuotenro: 2850418
  • Viivakoodi: 8032793974048
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  32.50 

  Herkullisen mausteinen Barolo Verdunon alueelta. Viiniä on kypsytetty kolme vuotta, puolet 500 litran ranskalaisissa ja puolet 5’000 litran slavonialaisissa tammitynnyreissä. Moniulotteinen, voimakkaan mausteinen, kuitenkin herkkä. Täynnä herkullisia punaisia marjoja sekä kypsiä eteerisiä tuoksuja, mausteita, suklaata ja tryffeliä. Ruokana kovat juustot ja grillattu liha. Rypäleet: Nebbiolo 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.