Array
  (
  )
  

  Passato Barbera d’Alba Organic 2021 Bosio

  • Tuotenro: 2850214
  • Viivakoodi: 8032793974031
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  19.90 

  Herkullinen Barbera, joka tulee Canalen alueelta. Viiniä on kypsytetty 5’000 litran tammisammioissa kuuden kuukauden ajan. Väriltään tummahkon sinipunainen. Voimakkaassa tuoksussa on aistittavissa mustaherukkaa, orvokkeja ja tummaa suklaata sekä häivähdys yrttejä. Maultaan viini on miellyttävän tasapainoinen ja seesteinen, pitkässä jälkimaussa selvästi hedelmiä ja taustalla suklaisuutta. Grillatun lihan suuri ystävä. Rypäleet: Barbera 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.