Array
  (
  )
  

  Panamera Chardonnay California 2017

  • Tuotenro: 8190112
  • Viivakoodi: 0851718993210
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  16.50 

  Kirkas, oljenkeltainen väri. Tuoksussa paistettua omenaa ja päärynää sekä viileämpiä aromeja, kuten tuoretta sitrushedelmää ja nektariinia. Tämä chardonnay on miellyttävän hapokas, ja maussa hedelmäisiä elementtejä, omenaa ja aprikoosia, kanelia ja vaniljaa. Jälkimaussa pyöreää kermaisuutta, täynnä nektariinin ja kuivattujen aprikoosien makuja, päättyen pehmeän silkkiseen loppuun. Oivallinen viini vaikkapa savulohen tai grillatun kanan seuraksi.

  Panamera Wines

  Nimi Panamera tulee espanjan kielisistä sanoista ”Panamericana” ja ”Carretera Panamericana”. Sanojen merkityksenä on ”Pan-American Highway”, pahamaineinen ja avoin tie, joka yhdistää Alaskan ja Argentiinan, kulkien suoraan läpi Yhdysvaltojen.
  Rutherford Ranch on Napa Valleyn parhaiten varjeltuja salaisuuksia, sijaiten Napa Valleyn läpi kulkevan, arvostetun ja historiallisen Silverado Trail -kauppareitin varrella. Tilalla on tuotettu viinejä 1960-luvulta lähtien ja se on ollut aina tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan.
  Perinteisen Kalifornian viinin hengen ja laadun yhdistäminen nykyaikaiseen, uuteen ja jännittävään tyyliin, oli perusidea, jonka pohjalle kokeneet viinintekijät Laurenz Maria Moser ja Steve Rued perustivat Panamera viinin kehittelyn ja valmistuksen.

  Tuottajan kotisivuille