Array
  (
  )
  

  Nardini l`Amaro

  • Tuotenro: 2470700
  • Viivakoodi: 8000513200128
  • Tilavuus: 1,0 l
  • Alkoholi: 31 %
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  48.60 

  Tärkeimmät mausteet tässä miellyttävän pehmeässä Amarossa ovat keltakatkero, pomeranssi ja piparminttu. Väriltään voimakkaan tummanruskea. Aromaattinen profiili ja täydellinen tasapaino eri komponenttien kesken, voimakas lakritsin tuoksu, mukana minttua ja paahdettua sokeria. Maku on välitön, minttuinen ja miellyttävässä jälkimaussa on lakritsia ja appelsiinia. Nautitaan suoraan, kylmänä tai jäillä, se maistuu hyvältä kaikin tavoin.

  Nardini

  Bortolo Nardini perusti tislaamon Bassanoon vuonna 1779 Brenta-joen varteen, Ponte Vecchio–sillan kupeeseen ja tuo silta on edelleen kuvattuna Italian vanhimman tislaamon, Nardinin huippulaatuisten tuotteiden etiketeissä.
  Nardini on yleisesti arvostettu Italian parhaimmaksi grappa- ja viinatisleiden tuottajaksi ja tuotteiden korkean laadun aistii jo heti ensi nuuhkaisulla. Vuosien aikana tekniikkaa on toki uudistettu ja tuotanto on siirretty kahteen uudempaan tislaamoon, joista toinen on perustettu vanhaan luostariin Trevison lähelle, mutta yritys on edelleen saman perheen omistuksessa. ”Innovation in the name of the tradition”, näin kuuluu Nardinin missio tislauksen uudistajana.
  Nardinin innovaatioihin kuuluvat mm. höyry- ja vakuumitislausten käyttöönotto sekä grapan kypsyttäminen tammitynnyreissä. 1900- luvun loppu ja uuden vuosituhannen alku ovat olleet voimakkaan kehityksen aikaa.
  Viimeisimpänä valmistui uusi tuotekehitys- ja tapahtumakeskus Bolle, jonka futuristiset muodot suunnitteli arkkitehti Massimiliano Fuksas yrityksen 225-vuotisjuhlien kunniaksi. Myös vanhat perinteet ovat edelleen kunniassaan; alkuperäinen tislaamo toimii nykyisin museona, joka on ehdoton käynti-kohde Bassanossa vieraileville.

  Tuottajan kotisivuille