Array
  (
  )
  

  Muga Seleccion Especial Reserva 2016

  • Tuotenro: 3110305
  • Viivakoodi: 8414542150093
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  38.80 

  Syvä, tummanpunainen väri, joka kuvastaa hyvin viinin potentiaalia ja voimaa. Tuoksussa voi havaita laajan kirjon aromeita kypsistä marjoista ja kirsikoista aina kookokseen ja vaniljaan. Mausteisuus ja lievä paahteisuus tulee myös maukkaasti esille. Maussa herkullisen täyteläistä luonnetta ja aromeja tukevat erittäin pyöreät ja tasapainoiset tanniinit. Viinillä on erittäin pitkä jälkimaku ja sillä on ikääntymispotentiaalia runsaasti. Viiniä on kypsennetty 28 kuukautta tammitynnyreissä, jonka jälkeen vielä pullokypsytetty vähintään 12 kk. Rypäleet: Tempranillo 70 %, Garnacha 20 %, Mazuelo 7 % ja Graciano 3 %.

   

  Bodegas Muga

  Bodegas Mugan viinitarhat ovat sijoittuneet Montes Obarensesin vuoriston juurelle, Rioja Altan alueelle. Ilmasto on tyypillinen Riojan alueelle, jossa päivien polttavaa kuumuutta viilentää Biskajan lahdelta saapuva viileä tuuli, joka auttaa myös köynnösten tuulettumisessa huomattavasti. Tämä yhdistelmä Välimerellistä, Atlantin ja Mannermaista ilmastotyyppiä on ainutlaatuista koko maailmassa ja alueen yksi suurimpia muokkaajia. Maaperä on enimmäkseen savea ja kalkkikiveä ja erityisen silmiinpistävänä seikkana ovat voimakkaat alueelliset erot. Bodegas Muga omistaa viinitarhoja noin 270 hehtaaria ja sen lisäksi valvoo sopimusviljelijöiden tarhoja yli 150 hehtaarin alalla. Rypälelajikekirjoon kuuluvat Tempranillo, Garnacha (Grenache), Mazuelo (Carignan) ja Graciano punaisista sekä Viura ja Malvasia valkoisista.
  Tammikuussa 2008, Wine Spectator -lehti valitsi Torre Muga 2004 -viinin yhdeksi maailman 10 parhaan punaviinin joukkoon.

  Tuottajan kotisivuille