Array
  (
  )
  

  Muga Prado Enea Gran Reserva 2015

  • Tuotenro: 3110404
  • Viivakoodi: 8414542020051
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  74.50 

  Tämä viini on tummanpunainen ja täyteläinen. Tuoksu täynnä pieniä nyansseja ja kompleksisia aromeja mausteisuudesta ja marjaisuudesta suklaisuuteen. Makupaletti toistaa tuoksumaailmaa hienotunteisen tammisuuden ja pyöreiden aromeiden kera. Viini tarjoaa pitkän jälkimakunsa myötä todellisen makunautinnon vaativammallekin viiniharrastajalle. Viiniä on kypsennetty 12 kk suurissa 16000 litran amerikkalaisissa tammiastioissa ja 36 kk pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä, jonka jälkeen vielä pullossa vähintään 36 kk. Rypäleet: Tempranillo 80 %, Garnacha, Mazuelo, Graciano 20 %.

   

  Bodegas Muga

  Bodegas Mugan viinitarhat ovat sijoittuneet Montes Obarensesin vuoriston juurelle, Rioja Altan alueelle. Ilmasto on tyypillinen Riojan alueelle, jossa päivien polttavaa kuumuutta viilentää Biskajan lahdelta saapuva viileä tuuli, joka auttaa myös köynnösten tuulettumisessa huomattavasti. Tämä yhdistelmä Välimerellistä, Atlantin ja Mannermaista ilmastotyyppiä on ainutlaatuista koko maailmassa ja alueen yksi suurimpia muokkaajia. Maaperä on enimmäkseen savea ja kalkkikiveä ja erityisen silmiinpistävänä seikkana ovat voimakkaat alueelliset erot. Bodegas Muga omistaa viinitarhoja noin 270 hehtaaria ja sen lisäksi valvoo sopimusviljelijöiden tarhoja yli 150 hehtaarin alalla. Rypälelajikekirjoon kuuluvat Tempranillo, Garnacha (Grenache), Mazuelo (Carignan) ja Graciano punaisista sekä Viura ja Malvasia valkoisista.
  Tammikuussa 2008, Wine Spectator -lehti valitsi Torre Muga 2004 -viinin yhdeksi maailman 10 parhaan punaviinin joukkoon.

  Tuottajan kotisivuille