Rypäleet viiniin tulevat 1989–1990 istutetuilta 2 hehtaarin tarhoilta Vilafranca del Penedès’n eteläiseltä rinteeltä. Kalkkikivisen maaperän omaavalla tarhalla luotetaan luonnonmukaiseen maatalouteen biodynaamisin viljelykeinoin. Kaikki työt suoritetaan käsin manuaalisesti ja sato rajoitetaan 3000 kg/ha. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet puristetaan ja käyminen alkaa villihiivojen avulla. Erittäin hidas käyminen kestää aina seuraavaan kevääseen asti, jonka jälkeen viiniä kypsytetään sakan päällä vielä kuuden kuukauden ajan ennen pullotusta. Viiniä ei suodateta eikä siihen lisätä rikkiä. Hieman vihertävä, olkeen vivahtava keltainen väri. Tuoksu intensiivinen,
paahtunut, hieman tamminen, savuinen, rehevän yrttinen, trooppisia kuivattuja hedelmiä, voimakas ja hieman kehittynyt. Maku kuivahko, runsas, melko hapokas, pippurinen, runsas, mehevä, ruohoinen ja pitkä. Rypäleet: Macabeu 100%.