Array
  (
  )
  

  Mirabell

  • Tuotenro: 4110400
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: pullo(a)

  46.00 

  Eau de Vie, joka on valmistettu pienistä keltaisista luumuista. Tislaus on tapahtunut kuparisissa Pot Still- tislauspannuissa ja tislaus on suoritettu pienissä erissä hitaasti, jotta laatu säilyisi korkeana. Väriltään kirkas. Tuoksultaan makean mausteinen, kirpeän hedelmäinen ja luumun täyteläisten aromien hallitsema. Maku kuiva ja puhtaan mausteinen, kypsän ja hennon makean luumuinen. Tuote on parhaimmillaan sellaisenaan digestivinä.

   

  Weinkellerei Adam Trautwein

  Weinkellerei Adam Trautwein on kolmannen sukupolven perheyritys, joka sijaitsee Rheinhessenissä. Adam Trautwein, nykyisen omistajan isoisä, perusti viinitilan vuonna 1920 ja vuonna 1989 Wolfgang Trautwein otti yrityksen haltuunsa isänsä Wilhelmin kuoleman jälkeen.
  Wolfgang Trautwein modernisoi viinitilaa uudistamalla rypäleiden vastaanoton, investoimalla nykyaikaisiin puristimiin sekä kehittäen yrityksen oman vedenkäsittelylaitoksen. Toukokuussa 2015 valmistui uusi tyhjötislauslaitos, jonka tyhjötislausprosessi tuottaa aromaattisia ja maukkaita alkoholittomia sekä alkoholipitoisia viinejä. Tämä 17 metriä korkea järjestelmä rakennettiin borosilikaattilasista ja teflonista. Korkea alipainepaine (50 millibaaria) ja noin 33 C lämpötila suojaa viinin arvokkaita aminohappoja, säilyttäen sitruunahapot, fenoliyhdisteet sekä ensisijaiset aromit. Tämä tekee alkoholittomasta viinistä makuvaikutelmaltaan huomattavasti enemmän normaalia viiniä muistuttavan kuin muilla alkoholinpoistotekniikoilla valmistetut tuotteet. Järjestelmän kapasiteetti on noin 2900 litraa alkoholittomia viinejä tunnissa. Valmiiden tuotteiden alkoholipitoisuus on yleensä 0,2 tilavuusprosenttia. Tarvittaessa voidaan päästä 0,02 tilavuusprosenttiin asti.