Array
  (
  )
  

  Mèdol Selecció Cartoixà Brut Nature 2015

  • Tuotenro: 3490315
  • Viivakoodi: 8437004251589
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  22.90 

  Toisen käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty pullossa vähintään 15 kuukautta. Sakkoja ei poisteta pullosta, vaan ne ovat mukana aina nautintahetkeen asti. Väriltään vaaleankeltainen vihertävin sävyin. Kuplat pehmeän hienostuneet. Lajikeen tyypilliset aromit pääsevät esille tyylikkäästi, persikkaa, fenkolia, kalkkia ja valkoisia kukkia. Pullokypsytyksen ansiosta viinistä löytyy makean vivahteita, paahdettua karamellia, kanelia, kvitteniä ja hunajaa. Maultaan tämä persoonallinen kuohuva on leveä, selkeä, raikas ja pirskahtelevan aromaattinen. Lopussa korostuu pähkinät sekä pitkä jälkimaku. Rypäleet: Cartoixa 100 %.

  Celler 9+

  Celler 9+ on Moises Virgiliksen 2010 käynnistämä projekti vanhalla
  sukutilalla La Nou de Gaián tarhoilla, jossa vanhoja viiniköynnöksiä viljellään luonnonmukaisesti. Tila sijaitsee Nou de Gaiàn kunnassa Tarragonèsissa, noin 4 km Välimereltä. Tilan koko on 28 hehtaaria, josta 12 hehtaaria on omistettu viiniköynnöksille. Viljeltävät köynnökset ovat paikallisesti kultivoituneita, Cartoixa ja Cartoixa Vermell valkoisista, sekä Garnatxa, Sumoll ja Ull de Llebre punaisista lajikkeista.
  Merituuli, joka kesäkuukausina alkaa puhaltaa aamupäivällä, suojaa liialliselta kuumuudelta ja mahdollistaa upean sekä tasaisen viinirypäleiden kypsymisen. Maaperä on alhaisen hedelmällisyyden omaavaa hiekan ja kiven sekoitusta. Kun rypäleet on korjattu, ne jäähdytetään ja puristetaan hellästi, jonka jälkeen massan annetaan seistä terässäiliöissä vuorokauden ajan ennen rypäleen puristemehun erottamista. Käymisen kesto on 18 – 20 päivää noin 14 – 15 °C: n
  lämpötilassa. Mitään kirkastus- tai stabilointiaineita ei lisätä eikä viiniä suodateta. Kypsyttämisen kesto on noin 8 kuukautta. Kaikki viinit ovat luonnollisia joissa ei ole lisättyä sulfiittia.