Syvä karmiininpunainen väri violetin sävyin. Ruusujen ja kypsän Satsuma -luumun täyteläinen tuoksu yhdistyy mustan oliivin ja vadelman vivahteisiin. Maussa mehukasta tummaa hedelmää, vadelmaisuutta sekä yrttisyyttä. Keskitäyteläinen viini, jossa hienot mokkamaiset tanniinit lisäävät suutuntumaa. Tuoreet ja kirkkaat maut yhdistyvät hieman suolaiseen ja mausteiseen lopputulokseen. Käymisen jälkeen viiniä on kypsytetty ranskalaisissa sekä amerikkalaisissa tammitynnyreissä vielä 10 kuukauden ajan. Ruokasuositus: Paahdetut riistalihat, lihaleikkeleet ja tomaattipohjaiset pastaruuat. Rypäleet: Primitivo 56% ja Montepulciano 44%.
Langmeil Winery
Jokainen Langmeilin viini heijastaa Barossan alueen erityisiä tunnusmerkkejä. Nämä Etelä-Australiasta tulevat viinit on tehty yksilöllisyydellä, laadulla ja tyylillä. Nykyään Lindnerin perheen omistaman Langmeilin viinitilan historia ulottuu vuoteen 1842, jolloin yksi ensimmäisistä saksalaisista maahanmuuttajista, Christian Auricht pakeni kotimaansa Preussin uskonnollisia vainoja ja perusti tilan. Aurichtin perintö säilyy nykyään sekä huolellisesti kunnostetussa päärakennuksessa että viinitarhassa nimeltä ”The Freedom”, jonka Auricht istutti vuonna 1843. Tämän tarhan uskotaan olevan vanhin säilynyt shiraz-viinitarha maailmassa. Langmeilin viininvalmistaja Paul Lindner on yksi uuden ajan loistavista, nousevista tähdistä. Paulin intohimona viininvalmistuksessa on aina ollut vanhan ja uuden maailman tekniikoiden yhdistäminen, minimaalinen käsittely ja luonnolliseen käymisprosessiin puuttuminen. Näin voidaan varmistaa rypäleen potentiaalin hyödyntäminen täydellisesti.
”Langmeil Winery is one of Barossa’s best, and a Shiraz specialist.” Ronn Wiegand, MS & MW