Array
  (
  )
  

  Martinet Bru Magnum 2017

  • Tuotenro: 3280109-1
  • Viivakoodi: 8437014479850
  • Tilavuus: 1,5 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  61.10 

  Tumman kirsikanpunainen väri violetein sävyin. Tuoksussa hilloa, runsaasti intensiivistä tummaa marjaa, yrttejä, orvokkia ja tyylikästä tammea. Maku on kukkainen ja mehevän tanniininen, melko hapokas, täyteläinen, runsas ja pitkä. Selvä paahteisuus havaittavissa. Kypsytys isoissa 4000 litran tynnyreissä sekä 300 litran tynnyreissä ja saviamforoissa 15 kuukauden ajan. Voimakkaat ja tummat liharuuat, grillattu ja paahdettu lammas sekä kypsät juustot. Rypäleet: Garnacha 27 %, Syrah 27 %, Carinena 26 %, Merlot 12 % ja Cabernet Sauvignon 8 %.

  Wine Advocate – 92 p

  Mas Martinet

  Montsantin ja Prioraton pienet viinialueet Barcelonan ja Penedèsin naapurissa ovat vanhastaan tunnettuja todella voimakkaista ja jopa raskaista punaviineistään, jotka selättävät helposti Riojan rankimmatkin tuotteet mennen tullen. Alue, jonka viininviljelys oli alkanut jo roomalaisten aikakautena, oli kuitenkin jäänyt unholaan ja sen viiniviljelmätkin olivat supistuneet murto-osaan menneestä. Tässä tilanteessa potentiaalista maaperää etsineet nuoret espanjalaiset viinifriikit löysivät alueen uudelleen. Tällä hetkellä Montsant ja Priorat kukoistavat uudestisyntyneenä ja niiden viinit luetaan Espanjan absoluuttiseen parhaimmistoon.
  Venus la Universal on projekti, jossa nuoret uuden sukupolven viinintekijät haluavat osoittaa yhteyden merkityksen luonnon kiertokulun, maaperän, ilmaston, viinitarhojen, ihmisten ja viinin välillä.
  Sara Pérez (Mas Martinet) ja René Barbier (Clos Mogador) tekivät pitkään työtä DOQ Priorat-alueen uudestisyntymisen taustalla ja päättivät ryhtyä uuteen seikkailuun nimeltä Venus la Universal. La Universal on viiden viininviljelijä-perheen yhteinen hanke, jossa he sitoutuvat luonnonmukaiseen maatalouteen.
  Dido Blanc, Dido ja Venus ovat täysin orgaanisella tavalla tuotettuja viinejä, jotka kuvaavat Montsantin alueen intensiivistä voimakkuutta ja samalla naisellista sensuellisuutta.