Maserointi ja käyminen ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä 10 päivän ajan 26-28 ºC: n lämpötilassa. Vähintään 36 kuukauden ikääntyminen, josta vähintään 12 kuukautta tammitynnyreissä. Viinissä on houkutteleva kirsikanpunainen väri rubiinin sävyillä. Tuoksu voimakas ja syvä, tummaa marjaisuutta, paahdettua kahvia ja vaniljaisuutta. Suussa maukas ja tasapainoisella tanniinisuudella viimeistelty, antaen viinille pyöreyttä. Leveä, pitkä ja maukaana jatkuva jälkimaku sekä harmoninen rakenne. Rypäleet: Tempranillo.
Bodegas San Valero
Zaragozan lounaispuolella sijaitseva Carinena on ehdottomasti lupaavin Aragonian DO-alueista. Se on saanut nimensä täältä lähteneen ja täällä kukoistaneen rypäleen mukaan. ( Riojassa Mazuelo, Etelä-Ranskassa Carignan). Yleisimmät punaiset rypäleet alueella ovat Garnacha, Tempranillo, Mazuela ja Carignena. Garnachasta tehdään nykyisin suuria ja runsaita punaviinejä, joihin tämä alue erikoistuu ja joissa, kuten Aragonian muidenkin osien viineissä, voi olla huimaava määrä alkoholia. Siksi viineihin lisätään hieman Tempranilloa pehmentämään vaikutusta. Alueella tehdään myös hieman Cavaa. Bodega san Valero on vuonna 1944 perustettu osuuskunta, johon kuuluu 66 tuottajaa.