Array
  (
  )
  

  Marques de Plata Cava Brut

  • Tuotenro: 3480500
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.40 

  Kirkas, vaaleankeltainen väri vihertävin sävyin. Runsas mousse. Tuoksu nuori ja tuore, kevyen hedelmäinen ja raikkaan kukkainen jossa hivenen leipämäisyyttä taustalla. Maku kuiva, suuntäyttävä mousse, raikas ja sopivasti hapokas, kypsää omenaa ja hivenen bitterisyyttä jälkimaussa. Viini soveltuu miellyttäväksi aperitiiviksi sekä myös aterialle jatkoksi. Rypäleet: 100% Macabeo.

  Covinas Group

  Coviñas-konserni aloitti toimintansa Requenassa vuonna 1965, jolloin alueen tärkeimmät ”bodegat” liittyivät yhteen. Vuonna 1967 tuotettiin tilan ensimmäinen viini, Vino de la Reina, joka oli myös ensimmäinen pullotettu laatuviini alueelta, joka nykyään tunnetaan Utiel-Requenana.
  Vuosina 1978-1979 toimintaa kehitettiin ja rakennettiin oma pullotuslinjasto ja vuonna 1994 Coviñas päätti aloittaa viennin Eurooppaan. Tämä oli laajenemisen ja kasvun alku. Utiel-Requenan viininviljelyalue sijaitsee Valencian maakunnassa, 70 km Valenciasta länteen 600–900 metriä merenpinnan yläpuolella. Täällä mannermainen ilmasto, aurinkoiset päivät ja 430 mm keskimääräinen vuotuinen sademäärä luovat optimaaliset olosuhteet viininviljelylle.
  Coviñas-konsernin viinitarhat sijaitsevat Magro-joen kauniilla tasangolla. Tällä alueella maaperällä on täydellinen tasapaino hiekkaa, kalkkikiveä ja savea. Alueella on hyvät termiset olosuhteet – kuumat päivät ja viileät yöt ja Välimeren tuulet, jotka suosivat rypäleiden hitaasti kypsymistä ja aromien ja polyfenolien kehittymistä. Se, että viinitarhoja viljellään perinteisellä tavalla maaperää säästäen, määrää niiden vähäisen saannon. Vain kypsät ja tasapainoiset rypäletertut korjataan ja nämä ominaisuudet siirretään myöhemmin viineihin.