Array
  (
  )
  

  Mariposa Red Blend 2012 Gillmore

  • Tuotenro: 6041412
  • Viivakoodi: 7804610460079
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  20.60 

  Rypäleet viiniin tulevat vanhoilta köynnöksiltä, joilla on pieni tuotanto. Viinitarhat sijaitsevat kuivalla rannikko-palstalla, Loncomillan laakson alueella. Tarhoilla on kastelua vain talvisin ja hyvin alhaiset rypäleiden saannot. Terroir ilmaisee itseään kypsissä viineissä, joissa on tasapainoinen ja tyylikäs, luonnollinen hapokkuus. Mariposa edustaa kevättä, iloa ja onnea sekä viinillistä nautintoa. Monimuotoiset aromit, vadelma ja mansikka korostuvat tuoksussa. Maku on mielenkiintoinen, rakenne loistava ja eläväinen hapokkuus. Rypälemehu fermentoitiin teräsastioissa
  käyttäen perinteisiä tekniikoita, sekoitus kolme kertaa päivässä ja kypsytettiin pienissä tynnyreissä. Ruokana vähärasvaiset lihat, kani, kasvisruuat. Rypäleet: Merlot 50 % ja Syrah 50 %.

  Gillmore Winery

  Gillmore on perheyritys, jonka on luonut Francisco Gillmore vuonna 1990. Viininteossa ovat mukana myös tytär Daniella sekä vävy Andrés Sanchez. Ryhmän tavoitteena on luoda konsentroituneita ja persoonallisen aromikkaita viinejä jotka heijastavat alueen ominaisuuksia. Tilan huippuviinit tuotetaan valikoiduilta alueilta Loncomilla Valleysta. Tämä pehmeämuotoinen, mereltä sisämaahan avautuva laakso, luo suotuisan mikroilmaston tasaisten sateiden ja hyvin kuivattavan merituulen avustuksella.

  Tuottajan kotisivuille