Rypäleet viiniin tulevat vanhoilta köynnöksiltä, joilla on pieni tuotanto. Viinitarhat sijaitsevat kuivalla rannikko-palstalla, Loncomillan laakson alueella. Tarhoilla on kastelua vain talvisin ja hyvin alhaiset rypäleiden saannot. Terroir ilmaisee itseään kypsissä viineissä, joissa on tasapainoinen ja tyylikäs, luonnollinen hapokkuus. Mariposa edustaa kevättä, iloa ja onnea sekä viinillistä nautintoa. Monimuotoiset aromit, vadelma ja mansikka korostuvat tuoksussa. Maku on mielenkiintoinen, rakenne loistava ja eläväinen hapokkuus. Rypälemehu fermentoitiin teräsastioissa
käyttäen perinteisiä tekniikoita, sekoitus kolme kertaa päivässä ja kypsytettiin pienissä tynnyreissä. Ruokana vähärasvaiset lihat, kani, kasvisruuat. Rypäleet: Merlot 50 % ja Syrah 50 %.