Array
  (
  )
  

  Mariana Blanco 2020

  • Tuotenro: 7140120
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 12.50
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  16.70 

  Manuaalinen korjuu ja lajittelun jälkeen viinirypäleille tehtiin kylmämaseraatio. Käyminen tapahtui pienissä terästankeissa, 16 asteen lämpötilassa, 21 päivän ajan. Kypsytetty viisi kuukautta terässäiliöissä ja kaksi kuukautta
  pullossa. Kirkkaan vaaleankeltainen, vihrein sävyin. Runsaasti hedelmää ja trooppisia aromeja tuoksussa. Tuoreus, mineraalisuus ja hyvä hedelmäisyys maussa jatkuu suussa tasapainoisella hapokkuudella sävytettynä.
  Rypäleet: Antão Vaz, Arinto ja Alvarinho.

  Herdade do Rocim

  Herdade do Rocim on tila, joka sijaitsee Vidigueiran ja Cuban välissä ala-Alentejossa ja siihen kuuluu 120 hehtaaria maata, joista 70 on viinitarhoja ja 10 oliivipuita. Vidigueiran murroslinja, luonnollinen maamerkki, joka merkitsee ylä- ja ala-Alentejon rajaa, määrittää Alicanten eteläisimmän viinintuotantoalueen Vidigueiran olemassaolon. Itä- ja länsisuuntainen noin 50 kilometriä pitkä luiska määrittelee Vidigueiran ilmaston ja syvästä eteläisestä sijainnistaan huolimatta se on yksi Alentejon leudoimmista alueista. Herdade do Rocimissa on aina kunnioitettu alueen terroirin luonnollista kutsumusta, joka tuottaa tuoreita, tyylikkäitä ja mineraalisia viinejä.