Array
  (
  )
  

  L`O de la Vie 2017 Tollot-Gros

  • Tuotenro: 1130195
  • Viivakoodi: 6419294208629
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  22.90 

  Tämä nuori Syrah-viinitarha kasvaa Rec del Vién rinteillä (“elämän virta” Languedocin murteella). Upea kalkkinen maaperä liittyy lajikkeen puhtauteen, paljastaen sen tyylikkään persoonallisuuden. Viini on erittäin tasapainoinen ja se sopii hyvin paahdetun lihan ja lihaleikkeleiden kanssa. Se on tuoksultaan lihaisa ja täynnä mausteista kypsää marjaa. Kahden hehtaarin tarhat on istutettu vuonna 2008, sadonkorjuu tehdään käsin ja viininvalmistus tapahtuu avoimissa terästankeissa. Viinistä kypsytetään 30 % tammessa ja 70 % ruostumattomassa teräksessä ennen lopullista sekoittamista.

  Tollot-Gros

  Anne Gros ja Jean-Paul Tollot, molemmat viidennen sukupolven viininvalmistajia omilla alueillaan Vosne-Romanéessa ja Chorey-les-Beaunessa, yhdistivät asiantuntemuksensa vuonna 2008 ja perustivat viinitilan Languedocin alueelle. Nykyään heidän viinitarhansa levittäytyvät kuudelle eri palstalle ja viljelyksiä on kokonaisuudessaan 17 hehtaaria.
  Tämä Terroirs de Cazellesin argilokalkkinen ja etelään suuntautuva tasankoalue on viime vuosien aikana saanut paikallisten, aktiivisten viljelijöiden ansiosta alueellisen ”Minervois Cazelles”-luokituksen.