Array
  (
  )
  

  Les Bories de Langlais 2016

  • Tuotenro: 1340105
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  22.00 

  Viini on syvän tummanpunainen, violetein sävyin. Tuoksu kypsän täyteläinen, jossa lakritsaa ja cassista, ripaus orvokkia. Maku pehmeän tyylikäs ja tasapainoinen, mustia marjoja ja tummia hedelmiä, tanniinit kiinteät ja jälkimaku on pitkä ja paahteinen. Alkuviini, jossa on erittäin pitkä jälkimaku. Viini on vinifioitu alhaisessa lämpötilassa tammitynnyreissä ja valmista viiniä on kypsytetty tammitynnyreissä 8-12 kuukautta. Rypäleet: Merlot 100 %. Ei lisättyä sulfiittia.

  Chateau Beausejour

  Dupuyn perheen läsnäolo Puisseguinin kylässä juontaa juurensa keskiajalta. Marcard Dupuy, Gerardin isoisä, lääketieteen tohtori ja myös poliitikko, hankki tilan omistukseensa vuonna 1934. Palattuaan sodasta vuonna 1945, hänen poikansa Alain Dupuy otti tilan hoitoonsa
  soveltamalla isoisänsä, Berthonin, Château Langlais’n omistajan opetuksia. Nykyään Gérard Dupuy hallinnoi kumpaakin tilaa. Puisseguinin kylän sydämessä sijaitseva Château Beauséjourin viinitarha kattaa 20 hehtaaria Saint Emilionin kuuluisalla savi-kalkkikivisellä maaperällä.
  Viinitarhat koostuvat 70 % Merlotista, 25 % Cabernet Francista ja 5 % Cabernet Sauvignonista. Tarhojen keskellä 1800-luvulla rakennetun linnan kiviseinät tarjoavat optimaaliset olosuhteet viinien ikääntymiselle.
  Viiniköynnökset kasvatetaan isoisän perinteisillä menetelmillä, jotka ovat nykyään luokiteltu ”orgaanisiksi menetelmiksi” ja tilalle on saatu Ecosert-sertifikaatti vuodesta 1995. Maaperä on vapaa kemiallisista tuotteista, jonka osoittaa hauraiden luonnonvaraisten tulppaanien esiintyminen tarhoilla joka kevät. Myös viininvalmistus tapahtuu ilman lisäaineita
  luonnonmukaisen maatalouden periaatteiden mukaan terroirin aitouden säilyttämiseksi.
  Château Langlais’n viinitarha sijaitsee Puisseguinissa, Beausejourin itäpuolella ja kattaa 12 hehtaarin alueen tyypillisessä savi- ja kalkkikivimaaperässä. Gerard Dupuyn omistama linnan pohja ja tornit ovat peräisin 14. vuosisadalta. Vanhat viinit pidetään tässä kellarissa.