Array
  (
  )
  

  Landgraf von Hessen trocken magnum 2017

  • Tuotenro: 4211617
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 1,5 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  29.95 

  Kirkas, vaalean kullankeltainen väri, jossa vihreän häivähdyksiä. Tuoksu miellyttävän Maku kuiva, aromaattista makeaa hedelmäisyyttä, raikas hapokkuus, säilöttyjä ananaksia ja bitterisyyttä, intensiivinen ja pitkä jälkimaku.
  Jäännössokeri 9,3 g/l, hapot 7,3 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Prinz von Hessen Weingut

  Rheingaun laatuviinialueella sijaitsevat Hessenin tarhat ovat kooltaan noin 45 hehtaaria ja kuuluisimmat tarhat ovat Johannisberger Klaus, Winkeler Hasensprung, Winkeler Jesuitengarten ja Kiedricher Sandgrub.
  Aikoinaan hetkellisesti Suomen kuninkaaksikin kaavaillun Frederik Kaarlen pojanpoika Landgraf Moritz von Hessen osti tämän perinteikkään, jo 1700-luvulta peräisin olevan tilan haltuunsa vuonna 1957. Nykyään tilan toiminnoista vastaa hänen vanhin poikansa Prinz Donatus von Hessen.

  Hessenin visiona oli alusta lähtien luoda Rheingaun viinit, jotka olisivat poikkeuksellisen tunnistettavat. Ideologia perustui huippulaatuiseen terroiriin, täydelliseen rypäleiden laatuun ja talon omaan tyyliin; viinin selkeyteen ja raikkauteen, puhtaaseen hedelmäisyyteen sekä eläväiseen luonteeseen.

  Nykyään tarhoilla viljellään pääsääntöisesti rieslingiä ja yli 60 % tarhoista on luokiteltu parhaimpaan kasvuluokkaan (Erste Gewächslagen).