Puolikuiva kuohuviini, jossa rubiininpunainen väri, tuoksussa makeaa yrttisyyttä, voimakas ja viinille ominainen hedelmäinen aromi, joka on saatu Lambrusco Salamino -rypäleiden luonnollisesta käymisestä. Voimakas ja ryhdikäs maku, pirteän pirskahteleva mousse ja suuntäyttävä jälkimaku. Sopii erinomaisesti alkupaloille, lihaleikkeleille, kevyesti grillatulle vaalealle lihalle sekä tietysti pizzalle. Tarjoile lämpötilassa 12-14 ° C. Rypäleet: Salamino di Santa Croce.
Cantina di Soliera
Cantina di Soliera on osuuskunnallinen viinitila ja se on osa Cevico-ryhmää. Solieran viinitila perustettiin vuonna 1982 ja nykyään sen laaja viininvalmistustoiminta käsittää noin 25 000 tonnin vuosittaisen tuotannon
Cantina di Soliera on yksi Lambruscon johtavia tuottajia ja viljelyksiä on laajennettu viime vuosien aikana voimakkaasti Secchia-joen rinteille. Lambrusco on viini, jonka aito ja poikkeuksellinen henki yhdistää tämän
vieraanvaraisen Emilia-Romagnan alueen keittiön, kansan ja perinteet.
Cevico-Group on perustettu vuonna 1963 ja on nykyään yksi Italian suurimmista ja merkittävimmistä toimijoista viinialalla.