Array
  (
  )
  

  La Villa Real Tempranillo Syrah 2022

  • Tuotenro: 3530300
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  11.95 

  Läpikuultava, heleän kirsikanpunainen rubiinin sävyin. Tuoksu raikas, tuore ja hedelmäinen, luumua, kirsikkaa, pippurisuutta ja hivenen lakritsia. Maku miellyttävän tasapainoinen, monimuotoisen mausteinen ja intensiivinen, mukana mustaherukkaa ja
  kypsää kirsikkaa. Jälkimaku keskipitkä ja tasapainoinen. Parhaimmillaan esimerkiksi linnuille ja hieman punertaville lihoille. Rypäleet: Tempranillo 50% ja Syrah 50%.

  Bodegas La Remediadora

  Bodegas La Remediadora perustettiin vuonna 1946 La Rodan kunnassa. Toiminta alkoi Airen- ja Cencibel -lajikkeiden istutusten myötä. Toiminta laajeni pikkuhiljaa ja tänä päivänä viljelijöitä on 350 ja viinitarhoja yhteensä 1600 hehtaaria viinitarhojen kokonaisuus. Tila sijaitsee La Rodan kaupungissa Castilla La Manchan kaakkoisosassa. Viinitarhojen maaperä on koostumukseltaan pääasiassa saven sekaista kalkkikiveä, joka sopii ihanteellisesti korkealaatuisten viinien tuotantoon. Ilmasto on ankara, talvet kylmiä ja kesät kuivia sekä kuumia. Sateet jakautuvat pääsääntöisesti kevääseen ja syksyyn. Nämä ilmasto-olosuhteet yhdessä kalkkikiven savimaisen, läpäisevän, hedelmällisen ja matalan maaperän kanssa tarkoittavat, että rypäleiden tuotanto viiniköynnöstä kohden on vähäistä, mutta korkealaatuista. Tämä mahdollistaa rypäleiden täydellisen kypsymisen ja hyvän laadun, jotka ovat erinomaisten viinien tuotannon perusta.