Array
  (
  )
  

  La Vida al Camp Brut Cava 2014

  • Tuotenro: 3470114
  • Viivakoodi: 8421478800152
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  16.90 

  Kirkas, vaaleankeltainen väri vihertävin sävyin. Tuoksu nuori ja tuore, kevyen hedelmäinen ja raikkaan kukkainen, jossa hivenen leipämäisyyttä taustalla. Maku kuiva, suuntäyttävä mousse, raikas ja sopivasti hapokas, kypsää omenaa ja hivenen bitterisyyttä jälkimaussa. Viiniä on kypsytetty pullossa minimissään 18 kuukautta. Viini soveltuu miellyttäväksi aperitiiviksi sekä myös aterialle jatkoksi. Kala, äyriäiset, risotot ja puolikovat juustot sointuvat viinin aromeihin erinomaisesti. Rypäleet: 45 % Macabeo, 45 % Xarel·lo ja 10 % Parellada.

  Vins de Terrer

  Vins de Terrerin luomutarhat sijaitsevat Sant Sadurní d’Anoian alueella Alt Penedèsin piirikunnassa. Tila on perustettu vuonna 2010 ja kuuluu Raventósin perheelle. Tilan tuotteet ovat saaneet innoitusta Jaume Raventósin vuonna 1989 julkaistusta laulusta ”La Vida al Camp”. Lopputuloksena on heijastuksia hänen nuoruuden kokemuksistaan Sant
  Sadurní d’Anoian tiloilla nautituista cavoista. Raventosin perheen esi-isät työskentelivät Penedès-maatiloilla kunnioituksella ja rakkaudella aluetta kohtaan. Tilalla käytetään perinteistä menetelmää ja toinen käyminen pulloissa kestää vähintään 18 kuukauden ajan. Talon vuosituotanto on n. 300 000 pulloa viiniä. Omia tarhoja on 8 ha, minkä lisäksi talo käyttää sopimusviljelijöitä.