Array
  (
  )
  

  Kröver Paradies Riesling Spätlese trocken 2010

  • Tuotenro: 4160211
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  49.20 

  Paradies -tarhan köynnöksistä suurin osa on noin 100 vuoden ikäisiä ja ne tuottavat erittäin hyvälaatuisen, joskin pienehkön sadon. Vahva, täyteläinen Riesling Paradiesen erittäin jyrkältä rinteeltä. Erittäin pyöreä viini, jolla on hieno, elävä hapokkuus, joka päättyy silkkiseksi ja herkäksi loppumauksi. Anna viinille jonkin verran aikaa pullon avaamisen jälkeen. Viini kehittyy erittäin hyvin ja avautuu ajan myötä yhä enemmän. Jäännössokeri 5,7 g/l, hapot 6,0 g/l.

  Martin Müllen

  Martin Müllenin missiona on tuottaa ilmeikkäitä viinejä, jotka heijastavat Moselin viinitarhojen tyypillisimpiä piirteitä. Luomalla rypäleille suotuisat olosuhteet viinitarhoilla ja kypsyville viineille kellareissa, voidaan säilyttää rypäleiden täysi potentiaali laadussa. Müllenillä on neljä perusperiaatetta;
  1. Filosofiana on käyttää perinteisiä tuotantomenetelmiä, jotka luovat viinille persoonallisuuden ja luonnetta. Riesling -viinit ilmentävät hienostunutta laatua, heijastavat viinitarhojen erityisiä ominaisuuksia ja ovat ainutlaatuisia tyyliltään.
  2. Pyrkimyksenä on tuottaa Riesling -viinejä, jotka tarjoavat hienostuneesti ja rikkaasti esille sen monipuolisen aromikimpun, jonka Moselin alueen rinteet voivat tarjota, ehkäpä jopa haasteellisesti.
  3. Perinteitä noudattaen, erittäin huolellisesti säilyttää ja suojella, mitä luonto on antanut rypäleeseen. Siksi sadonkorjuu suoritetaan täysin manuaalisesti, valitsemalla vain korkealaatuisia rypäleitä, prässäten ne lempeästi perinteisten laitteiden kanssa, kypsentäen viinit tammitynnyreissä, ja luottaen spontaaniin käymiseen. Tämä on Müllenillä kutsumus.
  4. Intohimona on säilyttää arvokkaita viinitarhoja, viljellä vanhoja varttamattomia viiniköynnöksiä ja luoda viinejä, jotka osoittavat viinitarhan ja sen maaperän erityispiirteet. Tavoitteena on tehdä mieleenpainuvia viinejä, jotka antavat iloa ja aistien nautintoja tulevina vuosina.
  ”Stuart Pigott: The one thing that the Müllens care about is wines that offer all the character, expression, genius, authenticity and originality you can imagine. Next to producing great wines, the Müllens possess unbelievable dedication and commitment – physical and otherwise – for the top vineyard Trarbacher Hühnerberg, which they rescued almost singlehandedly.
  Wunderbar!“