Array
  (
  )
  

  Kröver Letterlay Riesling Spätlese feinherb 2018

  • Tuotenro: 4160112
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 12 pullo(a)

  24.50 

  Letterlay -viinitarha on istutettu pääosin vuonna 1960 ja on nykyään täydessä loistossaan. Viinitarhan erityispiirteet ovat poikkeuksellinen jyrkkyys ja punainen liuskekivi. Kaikki toiminnot tarhalla vaativat viininvalmistajalta suurta vaivaa. Tämä täällä vuorella kasvava viinityyppi on erilainen kuin muut, sillä viini on aina valmista juotavaksi aikaisin. Se on aromeiltaan lähinnä mausteinen, erittäin voimakas ja syvä sekä poikkeuksellisen hedelmäinen Riesling. Jäännössokeri 25,4 g/l, hapot 6,0 g/l.

  Mosel Fine Wines – 92 p

   

  Martin Müllen

  Martin Müllenin missiona on tuottaa ilmeikkäitä viinejä, jotka heijastavat Moselin viinitarhojen tyypillisimpiä piirteitä. Luomalla rypäleille suotuisat olosuhteet viinitarhoilla ja kypsyville viineille kellareissa, voidaan säilyttää rypäleiden täysi potentiaali laadussa. Müllenillä on neljä perusperiaatetta;
  1. Filosofiana on käyttää perinteisiä tuotantomenetelmiä, jotka luovat viinille persoonallisuuden ja luonnetta. Riesling -viinit ilmentävät hienostunutta laatua, heijastavat viinitarhojen erityisiä ominaisuuksia ja ovat ainutlaatuisia tyyliltään.
  2. Pyrkimyksenä on tuottaa Riesling -viinejä, jotka tarjoavat hienostuneesti ja rikkaasti esille sen monipuolisen aromikimpun, jonka Moselin alueen rinteet voivat tarjota, ehkäpä jopa haasteellisesti.
  3. Perinteitä noudattaen, erittäin huolellisesti säilyttää ja suojella, mitä luonto on antanut rypäleeseen. Siksi sadonkorjuu suoritetaan täysin manuaalisesti, valitsemalla vain korkealaatuisia rypäleitä, prässäten ne lempeästi perinteisten laitteiden kanssa, kypsentäen viinit tammitynnyreissä, ja luottaen spontaaniin käymiseen. Tämä on Müllenillä kutsumus.
  4. Intohimona on säilyttää arvokkaita viinitarhoja, viljellä vanhoja varttamattomia viiniköynnöksiä ja luoda viinejä, jotka osoittavat viinitarhan ja sen maaperän erityispiirteet. Tavoitteena on tehdä mieleenpainuvia viinejä, jotka antavat iloa ja aistien nautintoja tulevina vuosina.
  ”Stuart Pigott: The one thing that the Müllens care about is wines that offer all the character, expression, genius, authenticity and originality you can imagine. Next to producing great wines, the Müllens possess unbelievable dedication and commitment – physical and otherwise – for the top vineyard Trarbacher Hühnerberg, which they rescued almost singlehandedly.
  Wunderbar!“