Array
  (
  )
  

  Hochriegl Trocken

  • Tuotenro: 5360500
  • Viivakoodi: 9005701012759
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 11.50
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.80 

  Klassinen kuohuviini silkkisen pehmeän moussen kera. Väri kirkkaan kullankeltainen. Tyylikäs, pursuavan hedelmäinen, kevyesti niittykukkien tuoksuilla täydennettynä. Maku miellyttävästi hapokas, raikkaan hedelmäinen, omenainen ja runsas. Aperitiivina ja ruokana vaikkapa kevyet antipastit, insalate caprese tai juustot.
  Jäännössokeri 16,4g/l.

  Rypäleet: Chardonnay, Pinot Blanc ja Welschriesling.

  Hochriegl

  HOCH-tunne” elää Hochrieglissä. Se tulee ajalta, jolloin keisari kutsui vieraita ylellisiin juhliin ja Wienin kultakausi oli parhaimmillaan. Vuonna 1890 perustettu Haus Hochriegl on aina ollut sitoutunut ainutlaatuiseen laatuun ja talo toimi pitkään Wienin korkeimman oikeuden hovitoimittajana.
  Nykyään Hochriegl on yksi Itävallan vahvimmista kuohuviinituottajista. Suuri huolellisuus rypäleiden valinnassa on edelleen perusta hyvin erityiselle nautinnolle, viini koostuu kuten valssi ja virkistää aisteja.
  Jokainen kuohuviinejä rakastava voi valita suosikkinsa erinomaisista cuveistä, jotka heijastuvat loistavaan lajivalikoimaan ja vaihtelevat tilaisuuden mukaan.
  Hochrieglistä on tullut olennainen osa wieniläisiä kahviloita ja salonkeja, oopperataloja ja teatteriruokaloita. Ainutlaatuinen kuohuva, jolla on wieniläiset juuret ja joka on aina ollut läheisessä yhteydessä wieniläiseen korkeakultuuriin. Tervetuloa nauttimaan! .