Array
  (
  )
  

  Hochriegl Blanc de Blancs

  • Tuotenro: 5360700
  • Viivakoodi: 9005701014487
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 11.50
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  15.00 

  Väri herkän ja läpikuultavan vaaleankeltainen. Tyylikkään hienostunut ja voimakas mousse. Tuoksussa ripaus punaherukkaa, tuoretta mansikkaa, mangoa ja yrttisyyttä. Maku harmonisen täyteläinen, pehmeän silkkinen ja tyylikään hedelmäinen. Upea aperitiivi ja sopii hyvin tuoreiden hedelmien, kuten mansikoiden tai mangon kera sekä antipastoille.
  Jäännössokeri 21g/l.

  Rypäleet: Chardonnay, Pinot Blanc ja Welschriesling.

  Hochriegl

  HOCH-tunne” elää Hochrieglissä. Se tulee ajalta, jolloin keisari kutsui vieraita ylellisiin juhliin ja Wienin kultakausi oli parhaimmillaan. Vuonna 1890 perustettu Haus Hochriegl on aina ollut sitoutunut ainutlaatuiseen laatuun ja talo toimi pitkään Wienin korkeimman oikeuden hovitoimittajana.
  Nykyään Hochriegl on yksi Itävallan vahvimmista kuohuviinituottajista. Suuri huolellisuus rypäleiden valinnassa on edelleen perusta hyvin erityiselle nautinnolle, viini koostuu kuten valssi ja virkistää aisteja.
  Jokainen kuohuviinejä rakastava voi valita suosikkinsa erinomaisista cuveistä, jotka heijastuvat loistavaan lajivalikoimaan ja vaihtelevat tilaisuuden mukaan.
  Hochrieglistä on tullut olennainen osa wieniläisiä kahviloita ja salonkeja, oopperataloja ja teatteriruokaloita. Ainutlaatuinen kuohuva, jolla on wieniläiset juuret ja joka on aina ollut läheisessä yhteydessä wieniläiseen korkeakultuuriin. Tervetuloa nauttimaan! .