Viini on hyvin tumma, mehukkaan ja herkullisen punainen. Tuoksussa ensisijaisesti intensiivinen marjaisuus, mustikoita, karhunvatukkaa ja herukkaa. Nämä voimakkaat marjaiset maut jatkuvat suutuntumassa selkeän mausteisuuden täydentämänä. Täyteläinen ja kypsä jälkimaku, joka jatkuu pitkään. Shiraz ja Cabernet Sauvignon fermentoidaan erikseen ja näin pystytään optimoimaan lajikkeiden oman karaktäärin säilyminen. Viiniä on kypsytetty tammitynnyreissä 12 kk. Rypäleet: Shiraz 52 % ja Cabernet Sauvignon 48 %. Viini sopii vegaaneille.
Heartland Wines
Heartland Wines syntyi pienen ystäväryhmän perustamana vuonna 2001. Tämä joukko viinialan johtavia asiantuntijoita Etelä-Australiasta halusi yhdistää tietotaitonsa ja intohimonsa laadukkaiden viinien valmistuksessa. Kaikki Heartlandin viinit on valmistettu rypäleistä, jotka ovat kasvaneet Limestone Coastin ja Langhorne Creekin alueilla Etelä-Australiassa. Talolla on kolme tuotesarjaa Heartland Wines –etiketin alla; Heartland Stickleback, Heartland Coast&Creek ja lippulaiva Directors’ Cut Shiraz. Tilan viinintekijänä on Ben Glaetzer, yksi perustajista. Ben on kuuluisaa Glaetzerin viinisukua Barossa Valleyn alueelta.
Tuottajan kotisivuille