Array
  (
  )
  

  Gruenspiel 2017 Marcel Deiss

  • Tuotenro: 1840408
  • Viivakoodi: 3568211138532
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  42.00 

  Täyteläisen kaunis, olkinen väri, jossa häivähdys rosahtavia piirteitä. Tuoksu muhkean mineraalinen, jossa sekoittuneena ikääntynyttä puuta, todella runsaan mausteinen, ruusua, petrolia, hedelmäkompottia ja kypsää hedelmää. Maussa kypsiä trooppisia hedelmiä, ylikypsää ananasta, taustalla hienosti mineraalisuutta ja maaperää. Rypäleet: Riesling, Pinot Noir, Gewurtztraminer.

  Domaine Marcel Deiss

  Domaine Marcel Deiss sijaitsee Bergheimin kylässä, aivan Alsacen sydämessä. Domaine Marcel Deiss’n nykyinen viinintekijä Jean–Michel Deiss on viinimaailman kuuluisimpia terroirin puolestapuhujia. Hänestä on tullut yksi keulakuvista viinirypäleen kasvupaikan arvostuksen nostamisessa. Sukutilallaan, jonka historia juontuu aina vuoteen 1744, Jean-Michel hoitaa 26 hehtaaria viljelmiä. Palstat sijaitsevat yhdeksän kunnan alueella ja köynnökset ovat sekaistutuksia, vanhojen alsacen perinteiden mukaisesti.
  Jean-Michel Deiss on huomannut terroirin vaikuttavan joissakin paikoissa niin voimakkaasti, että eri rypälelajikkeet alkavat loppujen lopuksi muistuttaa toisiaan. Tämä on saanut hänet palaamaan alkuperäiseen alsacelaiseen tapaan viljellä kyseisiä lajikkeita sekaisin.

  Tuottajan kotisivuille