Array
  (
  )
  

  Grappa Capitel di Amarone Tedeschi

  • Tuotenro: 2020800
  • Viivakoodi: 8019171000551
  • Tilavuus: 0,7 l
  • Alkoholi: 45
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  58.90 

  Valmistetaan Amaronen perinteisistä rypälelajikkeista perinteisin tislausmenetelmin. Kypsennetään vielä tislaamisen jälkeen kahden vuoden ajan tammitynnyreissä, jolloin Grappa saa vaalean kullankeltaisen värin. Tuoksussa hedelmiä ja tammen antamaa vaniljaa. Voimakas ja täyteläinen grappa.

  Tedeschi

  Tedeschit tekevät Valpolicellan alueella viiniä jo viidennessä polvessa perinteitä vaalien. Kaiken aloitti isoisoisä Nicolo vuonna 1824. Tällä hetkellä taloa hoitavat kolmannessa polvessa Silvino ja Renzo ja Sabrina ja Riccardo neljännessä. Tedeschit viljelevät maata Gardajärven itäpuolella ja tarhoja löytyy mm. Valpolicellassa, Valpolicella Classicossa ja Soavessa sekä Bardolinossa. Alueilla he ovat keskittyneet perinteisiin rypälelajikkeisiin. Talon mottona on tehdä viiniä perinteitä kunnioittaen ja uutta teknologiaa hyväksi käyttäen, siten että talon tyyli säilyy ja jokaisella viinillä on oma persoonansa.
  Tehdystä työstä Riccardo Tedeschi on saanut hienon tunnustuksen, sillä hän sai kesäkuussa 2012 vuoden viinintekijän palkinnon Kanadassa Torontolaisen ruoka- ja viiniyhdistyksen toimesta.