Array
  (
  )
  

  Gran Ducay Cava Brut Nature Reserva

  • Tuotenro: 3510100
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 12
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  16.90 

  Kirkas, vaaleankeltainen väri vihertävin sävyin. Runsas, hyvin integroitunut mousse. Tuoksu nuori ja tuore, kevyen hedelmäinen ja raikkaan kukkainen, taustalla paahdettua pähkinää. Maku kuiva, suuntäyttävä mousse, raikas
  ja sopivasti hapokas, kypsää omenaa ja viikunaa. Viiniä on kypsytetty pullossa minimissään 15 kuukautta. Viini soveltuu miellyttäväksi aperitiiviksi sekä myös aterialle jatkoksi.
  Rypäleet: Macabeo, Parelada ja Xarel-lo.

  Bodegas San Valero

  Zaragozan lounaispuolella sijaitseva Carinena on ehdottomasti lupaavin Aragonian DO-alueista. Se on saanut nimensä täältä lähteneen ja täällä kukoistaneen rypäleen mukaan. ( Riojassa Mazuelo, Etelä-Ranskassa Carignan). Yleisimmät punaiset rypäleet alueella ovat Garnacha, Tempranillo, Mazuela ja Carignena. Garnachasta tehdään nykyisin suuria ja runsaita punaviinejä, joihin tämä alue erikoistuu ja joissa, kuten Aragonian muidenkin osien viineissä, voi olla huimaava määrä alkoholia. Siksi viineihin lisätään hieman Tempranilloa pehmentämään vaikutusta. Alueella tehdään myös hieman Cavaa. Bodega san Valero on vuonna 1944 perustettu osuuskunta, johon kuuluu 66 tuottajaa.