Array
  (
  )
  

  Goldmuskateller Auslese 2021 Bassermann-Jordan

  • Tuotenro: 4070408
  • Viivakoodi: 4026907156110
  • Tilavuus: 0,375 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  26.50 

  Tämän Goldmuskateller Auslesen kauneimmat kypsät rypäleet jätettiin roikkumaan vielä 14 päiväksi pääsadonkorjuun jälkeen. Vasta sitten ne saavuttivat täydellisen kypsyyden jaloa makeaa viiniä varten. Hellävaraisesti puristamalla saatiin kirkas, hienosti aromaattinen rypälemehu, joka käytettiin sitten ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä. Käyminen lopetettiin, kun jäännössokeripitoisuus oli 100 g/l. Valmiissa viinissä on erittäin runsas tuoksu, jossa on tuoreita eksoottisia hedelmiä ja kukkia. Maultaan se on mehukas ja hieno hapokkuus antaa sille sekä pituutta että eleganssia. Tämä Goldmuskateller sopii täydellisesti suklaisten jälkiruokien seuraksi, mutta sopii myös aperitiiviksi tai hanhenmaksan kanssa. Jäännössokeria: 100 g/l. Rypäleet: Goldmuskateller 100 %.

  Weingut Geheimer Rat Dr. von Bassermann-Jordan

  Gault-Millau Deutschland – Dr. von Basserman-Jordan – Kollektion des Jahres 2017!!

  Bassermann-Jordan on historiallinen perhedynastia, joka on perustettu 1700-luvulla ja on suuresti vaikuttanut laatuun perustuvan viininviljelyn kehittymiseen Saksassa jo lähes 300 vuoden ajan. Suvun jokainen sukupolvi on tuottanut suuria persoonallisuuksia, jotka ovat käyttäneet älykkyytensä, asiantuntemuksensa ja taloudellisen sekä poliittisen vaikutusvaltansa turvatakseen ja parantaakseen Pfalzin alueella tuotettujen viinien mainetta.
  Bassermann-Jordanin tarhat ovat aina sijainneet erinomaisilla paikoilla. Viinitilat Forstin, Deidesheimin ja Ruppertsbergin alueilla kattavat 49 hehtaaria ja sijoittuvat 20 eri paikkakunnalle. Kolmasosa tarhoista sijaitsee Grosse Gewächse-laatuluokitelluilla paikoilla, kuten Hohenmorgen, Kirchenstück ja Jesuitengarten. Suvun toiminnassa yhdistyy intohimo tutkimukseen, yritystoiminnan energiaan ja innovaatioiden etsintään, sekä huoli kulttuuriperinnön säilyttämiseen. Ehdottomasti tärkeintä aina on ollut viinirypäleiden huolellinen käsittely. Tuloksena on syntynyt yksilöllisiä viinejä täynnä luonnetta.
   

  Tuottajan kotisivuille