Array
  (
  )
  

  Gavi 2020 Bosio

  • Tuotenro: 2851019
  • Viivakoodi: 8032793970415
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  15.90 

  Tämä kirkas ja hennon oljenkeltainen viini tulee Gavin ja Tassarolon alueilta, Viiniä on kypsytetty hiivasakan päällä neljän kuukauden ajan ennen pullotusta. Tuoksussa hentoa kukkaisuutta, tuoretta hedelmää, sitrusta, ananasta ja omenaa. Suussa viini on raikas, miellyttävä ja hedelmäinen. Tämä nuorena juotavaksi tarkoitettu viini sopii loistavasti aperitiiviksi sekä alkupalojen ja kevyiden kalaruokien kera. Rypäleet: Cortese 100 %.

  Luca Bosio

  Luca Bosion viinitila sijaitsee aivan kuuluisan ja perinteikkään Langhen alueen keskellä. Tila on alkujaan Egidio ja Angela Bosion vuonna 1967 perustama ja kehittynyt vuosikymmenten aikana traditioiden perustalle, teknologiaa nykyaikaistaen. Kuten moni muukin hyvä maanviljelijä, niin Egidiokin askel askeleelta kasvatti tilaansa ja nöyrästi sekä sitkeästi kehitti tuotteiden laatuun perustuvaa tuotantoa. Nykyään tila
  käsittää yli 30 hehtaaria viiniviljelmiä ja palstat keskittyvät Santo Stefano Belbon, Castiglione Tinellan, Costigliole d’Astin ja Castagnole Lanzen alueille. Lisäksi tilalla käytetään ostorypäleitä Langan, Monferraton ja Roeron alueilta. Nykyään tilaa hoitavat Valter ja Rosella Bosio sekä heidän poikansa Luca, jolla on päävastuu viinin valmistuksesta.