Kaunis ja kirkas oljenkeltainen väri, vihertävin sävyin. Hienostunut ja pitkään kestävä mousse. Alussa tuoksun makeat vaikutelmat ovat tehostuneet, marsipaania, niittykukkia sekä kuusamaa. Avautuessaan tyylikäs monimuotoisuus kasvaa, hienostunutta nougatia, hasselpähkinää ja mausteita. Maku on maukkaan pehmeä ja kermainen, päättyen maukkaaseen, melko täyteläiseen lopputulokseen, akaasian ja makadamian mauilla höystettynä. Viini, jonka kera pystyy nauttimaan monia erilaisia ruokia, alkupaloista pääruokiin. Äyriäisruokien, kuten ostereiden, simpukkarisoton ja erilaisten pastojen kanssa. Se sopii myös juhlavien kalapääruokien viiniksi. Viiniä on kypsytetty pullossa vähintään 24 kuukautta ennen myyntiä. Jäännössokeria 9 g/l. Rypäleet: Chardonnay, Pinot Bianco ja Pinot Nero.