Foxglove Zinfandel 2013

  • Tuotenro: 1615313
  • Viivakoodi: 613649020058
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  23.90 

  Viinin rypäleet tulevat 23-vuotiailta tarhoilta Paso Roblesta, Hog Canyonin alueelta alueen kukkuloilta, hiekan ja saven sekaiselta maaperältä. Rypälemehu käytetään alhaisessa lämpötilassa ruostumattomissa terästynnyreissä ja malolaktisen käymisen annetaan vaikuttaa luonnollisena. Väriltään viini on tumman purppurainen. Tuoksussa raikkautta ja mausteisuutta, punaista marjaa, mokkaa ja suklaata. Maku on mehukkaan aromaattinen ja yrttinen. Erittäin monikäyttöinen viini pata- ja grilliruokien kera, kestää myös mausteisuutta ruuassa. Rypäleet: Zinfandel 100 %.
  “A rich, boisterous wine, the 2013 Zinfandel literally jumps from the glass with exuberant, racy red fruits. Aging in steel keeps the flavors bright, focused and floral throughout. Drink this vinous Zinfandel over the next few years, while the fruit remains vibrant.”
  Antonio Galloni (July 2015).

  Varner Wine

  Varner Wine on Jim ja Bob Varnerin perustama viinitila, joka on keskittynyt tuottamaan artisaaniviinejä Californian vähemmän tunnetuilta alueilta, kuten Santa Cruz’n vuoriston, Santa Barbaran and Paso Robles’n viinitarhoilta. Vuonna 1980 hankitut ihanteelliset tarhat käsittävät nykyään 14 hehtaaria palstoja 15 kilometrin päässä Tyyneltämereltä. Täällä metsäisillä vuorilla ja mäkisillä viinitarhoilla työskentelevillä kaksosveljeksillä on selkeä työnjako. Jim on koulutukseltaan enologi ja on erikoistunut köynnösten varttamistekniikkaan ja viljelyyn, kun taasen Bob biogenetiikan tohtorina on erikoistunut viininvalmistustekniikoiden kehittämiseen. Alkuun tilan rypäleet myytiin muille valmistajille, mutta vuodesta 1996 alkaen tila on tuottanut omat viininsä.