Viinin rypäleet tulevat pääasiassa 11- 31-vuotiailta tarhoilta Los Alamos Santa Barbara Countyn alueen kukkuloilta, hiekan ja saven sekaiselta maaperältä. Rypälemehu käytetään alhaisessa lämpötilassa ruostumattomissa terästynnyreissä kolmen viikon ajan. Ei malolaktista käymistä. Viinintekijäveljesten tavoitteena on viinin puhtaus ja tasapaino. He uskovat Chardonnay-lajikkeen luontaisten ominaisuuksien tuottavan oikean lopputuloksen hienovaraisella käsittelyllä. Väriltään viini on vaalean kullankeltainen. Tuoksussa sitruunaöljyä, valkoisia kukkia ja valkopippuria, jotka ovat kaikki sekoittuneet moitteettoman tasapainoisena kokonaisuutena. Maku on maukkaan täyteläinen, samettisen pehmeä ja pitkä. Rypäleet: Chardonnay 100 %.
“The 2013 Chardonnay is a fabulous wine for the money. It is also one of the very best values in California Chardonnay readers will come across.” Antonio Galloni (July 2015)