Array
  (
  )
  

  Foxglove Chardonnay 2016

  • Tuotenro: 1615213
  • Viivakoodi: 613649020034
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  27.40 

  Viinin rypäleet tulevat pääasiassa 11- 31-vuotiailta tarhoilta Los Alamos Santa Barbara Countyn alueen kukkuloilta, hiekan ja saven sekaiselta maaperältä. Rypälemehu käytetään alhaisessa lämpötilassa ruostumattomissa terästynnyreissä kolmen viikon ajan. Ei malolaktista käymistä. Viinintekijäveljesten tavoitteena on viinin puhtaus ja tasapaino. He uskovat Chardonnay-lajikkeen luontaisten ominaisuuksien tuottavan oikean lopputuloksen hienovaraisella käsittelyllä. Väriltään viini on vaalean kullankeltainen. Tuoksussa sitruunaöljyä, valkoisia kukkia ja valkopippuria, jotka ovat kaikki sekoittuneet moitteettoman tasapainoisena kokonaisuutena. Maku on maukkaan täyteläinen, samettisen pehmeä ja pitkä. Rypäleet: Chardonnay 100 %.
  “The 2013 Chardonnay is a fabulous wine for the money. It is also one of the very best values in California Chardonnay readers will come across.” Antonio Galloni (July 2015)

  Varner Wine

  Varner Wine on Jim ja Bob Varnerin perustama viinitila, joka on keskittynyt tuottamaan artisaaniviinejä Californian vähemmän tunnetuilta alueilta, kuten Santa Cruz’n vuoriston, Santa Barbaran and Paso Robles’n viinitarhoilta. Vuonna 1980 hankitut ihanteelliset tarhat käsittävät nykyään 14 hehtaaria palstoja 15 kilometrin päässä Tyyneltämereltä. Täällä metsäisillä vuorilla ja mäkisillä viinitarhoilla työskentelevillä kaksosveljeksillä on selkeä työnjako. Jim on koulutukseltaan enologi ja on erikoistunut köynnösten varttamistekniikkaan ja viljelyyn, kun taasen Bob biogenetiikan tohtorina on erikoistunut viininvalmistustekniikoiden kehittämiseen. Alkuun tilan rypäleet myytiin muille valmistajille, mutta vuodesta 1996 alkaen tila on tuottanut omat viininsä.