Array
  (
  )
  

  Ernst Ludwig Riesling trocken 2021

  • Tuotenro: 8910400
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.90 

  Vaalean, kirkkaan vihertävänkeltainen väri. Tuoksu trooppinen ja tuore, persikkaa ja aprikoosia, yrttistä raikkautta sekä tuoretta ruohoa. Viinillä on raikkaan trooppinen, hedelmäinen ja hieman makea maku, taustalla passionhedelmää, guavaa sekä kevään vihanneksia ja kukkia. Maku on miellyttävän voimakas, jatkuen erittäin tyylikkäänä ja pitkänä jälkimakuna.
  Sopii hyvin inkiväärillä ja pippurilla maustettujen ruokien, savulohen, äyriäisten sekä pizzan kanssa. Myös pehmeille, voimakasmakuisille juustoille oivallinen kumppani.

  Jäännössokeria: 8,1 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

   

  Weinkellerei Hechtsheim

  Weinkellerei Hechtsheim GmbH on viinikellari joka tajoaaa viininvalmistus- ja rypäletuotantokonsultointia alueen viljelijöille. Tilalla val-mistetaan alkoholipitoisia ja alkoholittomia viinejä, liköörejä ja väkeviä alkoholijuomia. Siellä myös järjestetään viininmaistajaisia, viinitarhavierailuja ja tarjotaan muita viinituotantoon liittyviä palveluita. Ernst Ludwig on Hetchtsheim-viinitilan merkittävimpiä brändejä, esitellen erittäin monipuolisia käyttöviinejä Reinin laaksoissa kasvatetuista rypäleistä.