Array
  (
  )
  

  Elisabeth Organic Jus de Raisin Rouge Sparkling

  • Tuotenro: 1660700
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: pullo(a)

  8.90 

  Heti sadonkorjuun jälkeen rypäleet on kevysti puristettu ja saatu mehu on luonnonmukaisesti stabilloitu dekantoimalla se alhaisessa lämpötilassa. Näin saadaan lopputulos, joka korostaa ja parantaa rypäleen makua ja antaa raikkaan vaikutelman. Tumma, syvänpunainen väri. Tuoksu keskivoimakas, tummia kypsiä marjoja ja ripaus mausteisuutta. Maku pehmeän pyöreä, trooppista hedelmää ja kehittynyttä marjaisuutta. Nautitaan viileänä sellaisenaan tai juomasekoitusten osana.

  Rypäleet: Orgaanisesti viljelty Merlot. Jäännössokeria 175 g/l.

  Domaine Elisabeth

  Domaine d’Elisabeth on konjakin alueen sydämessä sijaitseva vanha maatila, joka on perustettu vuonna 1767. Tila on sitoutunut luonnonmukaiseen viljelyyn vuodesta 1997 alkaen. Viiniköynnöksiä viljellään ilman kemiallisia tuotteita, noudattaen Ecocert-järjestön sertifioimia menetelmiä. Näin pystytään tuottamaan luonnollisia ja laadukkaita viinejä luotettavasti.
  Tilan koko on 86,5 hehtaaria ja viinitarhoille on istutettu eritoten konjakin valmistukseen sopivia viiniköynnöslajikkeita, kuten Chardonnay, Ugni blanc, Colombard, Merlot ja Egiodola.
   

  Tuottajan kotisivuille