Array
  (
  )
  

  Edelzwicker Tradition 1 Litre

  • Tuotenro: 1430109
  • Viivakoodi: 3274550415455
  • Tilavuus: 1 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  19.30 

  Rypäleet on kylmämaseroitu 24 tunnin ajan ennen luonnollisen hiivakannan avulla matalassa lämpötilassa tapahtunutta käymistä. Rypäleet kasvavat maaperässä, joka koostuu hiekkakivestä, sorasta, kalkkikivestä ja graniitista. Väriltään heleän keltainen, aavistus vihreyttä. Tuoksussa paahdettua mantelia, hunajaa ja pippuria, greippiä, päärynää sekä persikkaa. Maku suuntäyttävän mineraalinen, hieman pippurinen, tasapainoinen, pitkä ja raikas. Erinomainen, klassinen ruokaviini, joka ei liioin valikoi, sopien hienostuneen hapokkuutensa myötä erinomaisesti äyriäisille ja kalalle, vaalealle lihalle, linturuuille sekä vaikkapa vuohenjuuston kera nautittavaksi. Jäännössokeri: 2,0 g/l. Rypäleet: Sylvaner, Pinot Blanc, Riesling.

  Cave de Turckheim

  Cave de Turckheimin viininviljelijät olivat ensimmäisiä ranskalaisia viininviljelijöitä, jotka käyttivät integroitua maataloutta – lähestymistapaa, jossa yhdistyvät parhaat modernit työkalut ja tekniikat perinteisiin käytäntöihin, vähentämällä energian ja muiden resurssien kulutusta, vähentämällä ympäristön pilaantumista, suojelemalla biologista monimuotoisuutta ja edistämällä kestävyyttä. Vuonna 2014 kaikki osuuskunnan viinitarhojen jäsenet saivat Agri Confiance® -sertifikaatin. Vuonna 2011 omaksuttiin yhtenäinen, järjestelmällinen lähestymistapa kaikkiin viinitarhoihin joita hallinnoi Agri Confiance® (ranskalaisten maatalous- ja maatalouden ruokaosuuskuntien ammattijärjestö, jonka perusti vuonna 1992 Coop de France). Tämä edesauttaa viininviljelijöiden sitoutumisesta jatkuvasti parantamaan laatua ja uorituskykyä.
  Vuonna 2008 joukko viininviljelijöitä päätti sitoutua tiukkoihin luonnonmukaisen viininviljelyn vaatimuksiin. Noin 30 hehtaaria viiniköynnöksiä viljellään nykyisin luonnonmukaisesti. Nämä viininviljelijät ovat elvyttäneet esi-isänsä käytännöt hoitamaan maaperää toimenpiteillä jotka helpottavat rikkaruohojen poistamista ja kasvitautien ehkäisemistä. Tarhoilla käytetään myös luonnonmukaisia lannoitteita (nokkonen, kortekasvit ja voikukka), vahvistamaan viiniköynnöksiä ja lisäämään niiden luonnollista vastustuskykyä. Luomuviljelykasvattajat tarkkailevat tarkkaan viiniköynnöksiään, jolloin he voivat puuttua oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan sen sijaan, että kasveja käsiteltäisiin systemaattisesti. Sitoutuminen ympäristöön ulottuu myös viinitilaan, jossa pyritään säästämään luonnonvaroja. Jätteiden lajittelu kierrätykseen, hiilijalanjäljen vähentäminen, aurinkopaneelien käyttö ja pilaantumisen estäminen ovat vain esimerkkejä siitä, kuinka ympäristönäkökohdat ovat läsnä päivittäisessä työssä.