Array
  (
  )
  

  Duca Della Rocca Nero D’avola Sicilia Doc

  • Tuotenro: 2950600
  • Viivakoodi: 8003295012101
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  11.95 

  Kirkkaan rubiininpunainen väri. Tuoksu melko voimakkaan hedelmäinen,vadelmaa, luumua, kirsikkaa, hieman paahteisuutta ja mineraalisuutta. Maku keskitäyteläinen ja nuori, lämpimän marjainen, tanniinit kevyet, hyvä hapokkuus ja tasapainoinen hedelmäisyys. Viini on terästynnyreissä valmistettu. Ihanteellinen mausteisten pastaruokien, grillatun ja paahdetun lihan sekä kovien juustojen kera. Rypäleet: Nero d’Avola 100 %.

  Contri Spumanti S.p.A

  Contri Spumanti -yrityksen historia on tiukasti sidoksissa sen perustajaan Luciano Contriin, joka vuonna 1959 perusti yrityksen Contri Spumanti S.p.A., aloittaen kuohuviinien tuotannon. Nykyään yrityksen hallinnasta vastaa hänen poikansa Paolo Contri, joka jatkaa isän perinnettä pitäen yrityksen yhtenä alan johtavana toimijana. Teknologinen etumatka ja prosessien automatisointi takaavat tuottavan prosessitehokkuuden, maltilliset tuotantokustannukset sekä laadukkaan tuotannon.
  Tuotanto on myös mukautettu tärkeimpien laatujärjestelmien vaatimuksiin, suunnittelusta tuotantoon sekä logistiikkaan saakka. Tuotantotilojen jatkuva uudistaminen ja laajentaminen sekä logistiikka-alueiden automatisointi auttaa yrityksen kykyyn vastata ja mukautua markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin kehittämällä uudentyyppisiä tuotteita ja pullokokoja sekä yksilöllisiä pakkauksia
  Kaikki nämä asiat ovat mahdollistaneet liiketoiminnan vakiinnuttamisen ja tasaisen kasvun tärkeimmillä ulkomaisilla markkinoilla vuosien varrella. Tuloksia ovat vahvistaneet palkinnot ja tunnustukset tärkeimmissä kansainvälisissä viinikilpailuissa.