Array
  (
  )
  

  Dido Tinto 2018

  • Tuotenro: 3270210
  • Viivakoodi:
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi: 14,5
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  23.30 

  Syvänpunainen, hieman sinertävä väri. Tuoksu kypsän marjainen ja hedelmäinen, viikunaa, pieniä luumuja, intensiivisen mehevä ja savuinen, ylikypsää kinkkua. Maku kuivahko, mutta makean hedelmäinen, keskihapokas ja hieman tanniininen. Viinistä 60 % on kypsytetty erikokoisissa puutynnyreissä 16 kuukauden ajan ja 40 % sementtitankeissa, jotta hedelmäisyys saadaan riittäväksi. Ruokana riistaruuat ja grillattu liha. Rypäleet: Grenache 60 %, Syrah 20 %, Carinena 20 %.

  Venus la Universal

  Montsantin ja Prioraton pienet viinialueet Barcelonan ja Penedèsin naapurissa ovat vanhastaan tunnettuja todella voimakkaista ja jopa raskaista punaviineistään, jotka selättävät helposti Riojan rankimmatkin tuotteet mennen tullen. Alue, jonka viininviljelys oli alkanut jo roomalaisten aikakautena, oli kuitenkin jäänyt unholaan ja sen viiniviljelmätkin olivat supistuneet murto-osaan menneestä. Tässä tilanteessa potentiaalista maaperää etsineet nuoret espanjalaiset viinifriikit löysivät alueen uudelleen. Tällä hetkellä Montsant ja Priorat kukoistavat uudestisyntyneenä ja niiden viinit luetaan Espanjan absoluuttiseen parhaimmistoon.
  Venus la Universal on projekti, jossa nuoret uuden sukupolven viinintekijät haluavat osoittaa yhteyden merkityksen luonnon kiertokulun, maaperän, ilmaston, viinitarhojen, ihmisten ja viinin välillä.
  Sara Pérez (Mas Martinet) ja René Barbier (Clos Mogador) tekivät pitkään työtä DOQ Priorat-alueen uudestisyntymisen taustalla ja päättivät ryhtyä uuteen seikkailuun nimeltä Venus la Universal. La Universal on viiden viininviljelijä-perheen yhteinen hanke, jossa he sitoutuvat luonnonmukaiseen maatalouteen.
  Dido Blanc, Dido ja Venus ovat täysin orgaanisella tavalla tuotettuja viinejä, jotka kuvaavat Montsantin alueen intensiivistä voimakkuutta ja samalla naisellista sensuellisuutta.