Array
  (
  )
  

  Desom St Rémy Brut Vin Mousseux de Qualite

  • Tuotenro: 5340600
  • Viivakoodi: 5450190000017
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.30 

  Oljenkeltainen väri vihrein sävyin, kevyt ja hieno kuplaisuus. Hyvin kehittynyttä tuoksua hallitsee muskotti, jossa on kukkaisia sävyjä taustalla, kuivattuja hedelmiä ja saniaista. Maku hillitty ja raikas sekä erittäin notkea ja janoa sammuttava. Nautinnollinen viini moneen käyttöön. Viiniä kypsytetään 6 kuukautta ennen pullotusta. Rypäleet: Chardonnay, Pinot Gris ja Pinot Blanc. Jäännössokeri 12,0 g/l.

  Desom

  Desomin viinitarhat sijaitsevat Luxemburgissa, Moselin vasemman rannan aurinkoisilla rinteillä, Remichin kylässä lähellä Schengeniä. Alueen suotuisa mikroilmasto ja terroir synnyttää viinejä, jotka ovat tunnettuja hienostuneisuudesta ja elegantista tuoreudesta.
  Vuonna 1925 Desom perusti viinikauppakeskuksen Caves St Remyn. Alun perin vain viiniliiketoimintaan keskittynyt perheyritys huomasi nopeasti Luxemburgin viinitarhojen mahdollisuudet ja päätti aloittaa myös omien viinien valmistuksen. Kellarit sijaitsevat Remichissä, 1800-luvun upeassa rakennuksessa. Ajan mittaan rakennuksia on muutettu ja laajennettu. Myös viinitarhoja laajennettiin vähitellen ja nykyään köynnöksiä viljellään yli 12 hehtaarin alueella. Omien tarhojen lisäksi Desomilla on itsenäisiä sopimusviljelijöitä 40 hehtaarin alalla. Nykyään yrityksen johdossa ovat Albert ja Georges Desom sekä Albertin poika Marc.