Array
  (
  )
  

  Deidesheimer Hohenmorgen GG Riesling 2014

  • Tuotenro: 4070209
  • Viivakoodi: 6419294134737
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  44.50 

  Kullankeltainen, hieman vihertävä väri. Tuoksu kuivahko ja tuore, yrttinen, hunajamelonia, sitruksia, ruohoa, kasvaa lasissa. Maku kuiva, öljymäinen, täyteläinen, pyöreä ja runsas, upean raikasta hedelmäisyyttä, hunajamelonia, makeita hedelmiä. Pitkä jälkimaku, loistava ja suuri viini, voi nauttia jo nyt, ikääntyy myös kauniisti. Hapokkuus 7,1 g/l, jäännössokeri 1,4 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Wine Spectator – 92 p

  Weingut Geheimer Rat Dr. von Bassermann-Jordan

  Gault-Millau Deutschland – Dr. von Basserman-Jordan – Kollektion des Jahres 2017!!

  Bassermann-Jordan on historiallinen perhedynastia, joka on perustettu 1700-luvulla ja on suuresti vaikuttanut laatuun perustuvan viininviljelyn kehittymiseen Saksassa jo lähes 300 vuoden ajan. Suvun jokainen sukupolvi on tuottanut suuria persoonallisuuksia, jotka ovat käyttäneet älykkyytensä, asiantuntemuksensa ja taloudellisen sekä poliittisen vaikutusvaltansa turvatakseen ja parantaakseen Pfalzin alueella tuotettujen viinien mainetta.
  Bassermann-Jordanin tarhat ovat aina sijainneet erinomaisilla paikoilla. Viinitilat Forstin, Deidesheimin ja Ruppertsbergin alueilla kattavat 49 hehtaaria ja sijoittuvat 20 eri paikkakunnalle. Kolmasosa tarhoista sijaitsee Grosse Gewächse-laatuluokitelluilla paikoilla, kuten Hohenmorgen, Kirchenstück ja Jesuitengarten. Suvun toiminnassa yhdistyy intohimo tutkimukseen, yritystoiminnan energiaan ja innovaatioiden etsintään, sekä huoli kulttuuriperinnön säilyttämiseen. Ehdottomasti tärkeintä aina on ollut viinirypäleiden huolellinen käsittely. Tuloksena on syntynyt yksilöllisiä viinejä täynnä luonnetta.
   

  Tuottajan kotisivuille