Array
  (
  )
  

  Bassermann-Jordan Deidesheim Riesling Kabinett 2021

  • Tuotenro: 4070111
  • Viivakoodi: 4026907070508
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  22.70 

  Rypäleet ovat peräisin Deidesheimin tarhoilta, metsän läheltä. Täällä viinirypäleet voivat nauttia auringosta päivällä ja yöllä viileät tuulet hidastavat kypsymistä. Viini on mehukkaan hedelmäinen ja raikas riesling, jossa on selkeä sitruksen tuntu. Tyypillinen Pfalzin alueen viini, mukana eksoottisia ja kypsiä hedelmiä, kuten passion-hedelmää ja ananasta. Jäännössokeri tukee viinin hedelmäisyyttä ja tekee siitä sopivan moneen käyttötarkoitukseen. Nauti tätä viiniä aperitiiviksi tai vaikkapa mausteisten ruokien, kuten aasialaisen- tai cross-over -keittiön tuotteiden kera. Hapokkuus 8,0g/l, jäännössokeri 40,3 g/l. Rypäleet: Riesling 100 %.

  Weingut Geheimer Rat Dr. von Bassermann-Jordan

  Gault-Millau Deutschland – Dr. von Basserman-Jordan – Kollektion des Jahres 2017!!

  Bassermann-Jordan on historiallinen perhedynastia, joka on perustettu 1700-luvulla ja on suuresti vaikuttanut laatuun perustuvan viininviljelyn kehittymiseen Saksassa jo lähes 300 vuoden ajan. Suvun jokainen sukupolvi on tuottanut suuria persoonallisuuksia, jotka ovat käyttäneet älykkyytensä, asiantuntemuksensa ja taloudellisen sekä poliittisen vaikutusvaltansa turvatakseen ja parantaakseen Pfalzin alueella tuotettujen viinien mainetta.
  Bassermann-Jordanin tarhat ovat aina sijainneet erinomaisilla paikoilla. Viinitilat Forstin, Deidesheimin ja Ruppertsbergin alueilla kattavat 49 hehtaaria ja sijoittuvat 20 eri paikkakunnalle. Kolmasosa tarhoista sijaitsee Grosse Gewächse-laatuluokitelluilla paikoilla, kuten Hohenmorgen, Kirchenstück ja Jesuitengarten. Suvun toiminnassa yhdistyy intohimo tutkimukseen, yritystoiminnan energiaan ja innovaatioiden etsintään, sekä huoli kulttuuriperinnön säilyttämiseen. Ehdottomasti tärkeintä aina on ollut viinirypäleiden huolellinen käsittely. Tuloksena on syntynyt yksilöllisiä viinejä täynnä luonnetta.
   

  Tuottajan kotisivuille