Array
  (
  )
  

  Dedicato Vino Spumante Prosecco Doc Extra Dry

  • Tuotenro: 2950300
  • Viivakoodi: 8003295005127
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  13.85 

  Klassisen kaunis ja kirkas, oljenkeltainen Prosecco. Suuntäyttävä ja pysyvä mousse. Tuoksussa aromikkuutta, vihreää omenaa, päärynää, kukkaisuutta ja aavistus sitrusta. Maultaan aromaattinen, samettinen ja raikas, jälkimaku melko runsas ja tasapainoisen hedelmäinen. Monikäyttöinen viini, tietenkin täydellinen aperitiivina ja erityisen sopiva alkupaloille, pastalle valkoisen lihan tai vihannesten sekä kevyiden kastikkeiden, kalaruokien ja makean taipumuksensa myötä myös äyriäisten kera. Rypäleet: Glera (Prosecco) 100%.

  Contri Spumanti S.p.A

  Contri Spumanti -yrityksen historia on tiukasti sidoksissa sen perustajaan Luciano Contriin, joka vuonna 1959 perusti yrityksen Contri Spumanti S.p.A., aloittaen kuohuviinien tuotannon. Nykyään yrityksen hallinnasta vastaa hänen poikansa Paolo Contri, joka jatkaa isän perinnettä pitäen yrityksen yhtenä alan johtavana toimijana. Teknologinen etumatka ja prosessien automatisointi takaavat tuottavan prosessitehokkuuden, maltilliset tuotantokustannukset sekä laadukkaan tuotannon.
  Tuotanto on myös mukautettu tärkeimpien laatujärjestelmien vaatimuksiin, suunnittelusta tuotantoon sekä logistiikkaan saakka. Tuotantotilojen jatkuva uudistaminen ja laajentaminen sekä logistiikka-alueiden automatisointi auttaa yrityksen kykyyn vastata ja mukautua markkinoiden muuttuviin vaatimuksiin kehittämällä uudentyyppisiä tuotteita ja pullokokoja sekä yksilöllisiä pakkauksia
  Kaikki nämä asiat ovat mahdollistaneet liiketoiminnan vakiinnuttamisen ja tasaisen kasvun tärkeimmillä ulkomaisilla markkinoilla vuosien varrella. Tuloksia ovat vahvistaneet palkinnot ja tunnustukset tärkeimmissä kansainvälisissä viinikilpailuissa.