Array
  (
  )
  

  Custoza DOC Monte del Fra 2017

  • Tuotenro: 2680112
  • Viivakoodi: 8032589500048
  • Tilavuus: 0,75 l
  • Alkoholi:
  • Laatikkokoko: 6 pullo(a)

  14.40 

  Vaalean oljenkeltainen väri. Raikas ja tuoreen aromaattinen tuoksu. Maku raikas, melko runsashappoinen, täynnä sitrushedelmiä ja nuorekkuutta, melonia, kukkaisuutta, ripaus paahdetta. Pitkä ja tasapainoinen jälkimaku. Tälle kesäiselle valkoviinille sopii ruokana loistavasti parsa, äyriäiset, raikkaat salaatit sekä kevyet risotot ja pastaruuat.

  Rypäleet: 40 % Garganega, 20 % Trebbiano Toscano, 10 % Tocai Friulano, 20 % Cortese ja 10 % Chardonnay – Riesling Italico – Malvasia.

  Jancis Robinson – 15,5/20

  James Suckling – 90 p

  Monte del Frà

  Monte del Frà sijaitsee Custozan kylässä, Gardajärven moreenipitoisilla kukkuloilla, vain 15 km päässä Veronasta. Tila on perustettu vuonna 1958 ja sen omistuksessa on nykyään yli 140 hehtaaria viinitarhoja. Vuosien huolellisen viinitarhatyöskentelyn ja maatalouden käytäntöjen kehittämisen myötä, Monte del Frà:sta on tullut yksi edelläkävijöistä laadukkaiden rypäleiden ja viinien tuottajana. Viinitarhat on istutettu guyot -menetelmällä Custozan, Bardolinon ja Luganan palstoilla ja klassista pergola-tyyliä on käytetty Valpolicella Classico -alueella . Nämä viiniköynnökset tuottavat ainoastaan 2-3 kiloa rypäleitä ja pystyvät näin täyttämään viinin korkeat laatuvaatimukset. Vuodesta toiseen, saavat Monte del Frà:n viinit erinomaisia mainintoja viinilehtien palstoilla.

  Tuottajan kotisivuille